• Deutsch
  • Русский
  • English
  • Български

Онлайн резервация

» Пристигане » Заминаване:

01/03/2017 - 06/03/2017 Select date range

Стаи:

Деца:

Възрастни:

» Име:

» Имейл:

» Телефон:

» Държава:

» Символите от картинката:

Символите от картинката Reload captcha

Забележителности

По време на вашата почивка, вие можете да вземете участие в много екскурзии по избор и да посетите известни исторически паметници и забележителни природни места в тази част на страната. Тук е списъкът с най-известните дестинации.

Град Варна /18 км на юг от курорт „Златни пясъци"/ - „лятната столица" на България и „перлата" на Черно море е главната туристическа дестинация, бизнес и университетски център. Богатият археологически музей показва уникално златно съкровище от най-старата цивилизация в Европа. Други забележителности са Катедрален храм "Успение Богородично", Делфинариум, Морската градина.

Побити камъни - разположени на 18 км на западнo от Варна са едно от най-удивителните природни явления в България, формирани преди около 50 милиона години.

Аладжа манастир - един от скалните манастири в страната на 5 км от хотел „Луна", разположен в природен парк "Златни пясъци".

Курорт Албена - 10 км на север от курорт „Златни пясъци", известен със своята интересна и модерна архитектура и обширните плажове.

Балчик - романтичен град на брега на Черно море, известен с богатата си ботаническа градина в края на града и „Двореца" - лятната резиденция на румънската кралица Мария в миналото.

Каварна - център на известен летен рок фестивал и красивия нос Калиакра всяка година привличат милиони туристи.

Мадарски конник - изобразен скален барелеф от ранното Средновековие в близост до столиците на първото и второто българско царство - Плиска и Преслав. Мястото е в списъка на Юнеско за паметниците от световното наследство.

Велико Търново - известен като историческа столица на второто българско царство, привлича туристите с уникалното си разположение и архитектура.

Древния Несебър - живописен полуостров, близо до най-големият летен курорт в страната - Слънчев бряг. Несебър е известен с удивителните средновековни църкви и стари български къщи. Градът е под егидата на Юнеско, като част от световното културно наследство.

  • » Оферта сватбено тържество

    Сватба тераса с арка

    Превърнете Вашето сватбено тържество в хотел Луна, кк "Златни пясъци" в незабравим, красив и щастлив празник!

» Всички Горещи оферти