За курорта

Добре дошли в курортен комплекс Златни пясъци!
Перлата на българското Черноморие е разположен в живописен залив на 18 км. северно от град Варна и на 28 км. от международното летище. Кристално чистата морска вода в залива и златистите плажове от фин кварцов пясък са в неповторимо съчетание с гъстата широколистна гора на природния парк Златни пясъци.

За курорта

Спокойната и чиста вода остава топла и през нощта, а слънчевите бани са възможни от май до октомври. к.к. Златни пясъци е носител на “Син флаг” – престижна международна награда за екологично чист курорт.

За курорта

Дългата плажна ивица, която на места достига над 100 м. ширина, ще Ви очарова със златистия си кварцов пясък. Спокойната и чиста вода остава топла и през нощта, а слънчевите бани са възможни от май до октомври. к.к. Златни пясъци е носител на “Син флаг” – престижна международна награда за екологично чист курорт.

За курорта

Златни пясъци е подходящ за отдих както на семейства с деца, така и на търсещи развлечение. Курортът предоставя на своите посетители разнообразни забавления като гмуркане, водни ски, сърф и други, а само на четири километра от Златни пясъци е прочутият скален манастир „Аладжа“, привличащ вниманието на туристите.

За курорта

Хотел Луна е чудесна отправна точка за вашата активна почивка, тъй като ние се намираме само на 50 метра от плажа.

По време на вашата почивка, вие можете да вземете участие в много екскурзии по избор и да посетите известни исторически паметници и забележителни природни места в тази част на страната.